Pendaftaran Akaun

Minimum 8 huruf

Pastikan bermula dengan kod dail negara. Contoh: 60123456789

Terma & Syarat

Saya sebagai bakal ejen affiliate, telah BERSETUJU untuk mematuhi segala syarat dan terma program affiliate di laman web ini.

  1. Saya faham bahawa sekiranya saya melanggar mana-mana terma dan syarat program affiliate ini, akaun saya boleh digantung ataupun dimansuhkan oleh pihak pengurusan tanpa sebarang notifikasi.
  2. Saya berjanji akan melakukan promosi secara beretika dan tidak akan sesekali melakukan aktiviti SPAM.
  3. Saya berjanji tidak akan menggunakan sebarang bahan promosi yang boleh merosakkan nama perniagaan laman web ini.
  4. Saya berjanji tidak akan menggunakan nama-nama organisasi, trademark, copyright, golongan professional dan apa jua bentuk nama yang dilindungi dalam aktiviti promosi saya.
  5. Saya mengakui bahawa segala butiran yang saya daftarkan di atas adalah butiran yang tepat dan sah.
  6. Komisen Agent Affiliate akan dibayar 1 kali sebulan.  Awal bulan sekitar 1hb-8hb setiap bulan. Pertengahan Bulan sekitar.
  7. Sila Sertai Group Affiliate Kami dengan LInk https://t.me/joinchat/BLlztki-3cSZDsWA1Yhaaw
  8. Agent Boleh merujuk web https://teknikpowerniaga.com/ untuk info / bahan rujukan / dan marketing Tools pihak admin akan sediakan, namun sila beri masa kepada team admin untuk sediakan bahan pada Agent. Agent boleh gunakan kreativiti dan copy writting sendiri untuk tujuan marketing, namun ia harus sama matlamat seperti dalam website affiliate.
  9. Tidak Dibenarkan PM ahli-ahli group yang sama Niche Jualan atau yang tidak sama, Tanpa kebenaran admin group (Telegram / wassap / FB) tersebut. Dengan Niat mempromosikan Jualan affiliate dengan Mengambil ahli dari Group yang bukan dari anda sebagai Onwer.

Dengan menghantar butiran pendaftaran ini, saya akan tertakluk kepada terma dan syarat yang telah ditetapkan oleh pihak pengurusan laman web ini.

Whatsapp